Nagelstyling – Basic Senz

Nagelstyling

Verzorgde handen en mooie nagels zijn een prachtig visitekaartje. Ook jouw nagels kunnen een lust voor het oog worden! Voor alle nagel- en manicurebehandelingen gebruiken wij het gerenommeerde Amerikaanse merk O.P.I. Ieder seizoen is er een nieuwe collectie trendy kleuren nagellak, die Basic Senz in de salon gebruikt en verkoopt.

Manicure

Je hebt de keuze uit diverse behandelingen, van het lakken van de nagels tot een uitgebreide manicurebehandeling. Een echte aanrader is de ‘hand sensation’: een weldadige manicurebehandeling, compleet met een verrijkende scrub, heerlijke massage en een voedend masker. Pure verwennerij met een prachtig resultaat.

GelColor

De hit! op nagelgebied. GelColor by O•P•I draagt als een gel, maar voelt en ziet er uit als een nagellak! Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel blijft dit 2 weken perfect glanzend zitten.

Kunstnagels

Zijn je nagels zwak of scheuren ze snel, dan zijn kunstnagels de oplossing om je handen er altijd verzorgd uit te laten zien. Deze worden met de hand vervaardigd en zijn uitermate sterk. Wij adviseren je graag persoonlijk bij de keuze van een behandeling.